Muhtar taciz etti iddiaları asılsız çıktı

Haber Giriş : 16 Mayıs 2011 14:03, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
ŞANLIURFA'nın Ceylanpınar İlçesi'nde, nakış kursu eğitmeni A.A.'nın, taciz şikayeti üzerine Han Köyü Muhtarı Necat D. gözaltına alındı.

Sabah saatlerinde jandarmaya giden 24 yaşındaki A.A., Han Köyü'nde açılan dikiş-nakış kursunda eğitmen olarak görev yaptığını, köy muhtarı Necat D.'nin kendisine arkadaş olma ve birliktelik yönünde tacizde bulunduğunu iddia ederek şikayette bulundu. Eğitmenin şikayeti üzerine harekete geçen jandarma, köye giderek muhtar Necat D.'yi gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

TACİZ İDDİASI ASILSIZ ÇIKTI

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde taciz iddiası üzerine İlçe Jandarma Komutanlığı'nda ifade veren Muhtar N.D. serbest bırakıldı.

Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Han köyü muhtarı N.D. hakkında, köyde dikiş-nakış kursunda eğitmen olarak görev yapan A.A.'ya (24) arkadaş olma ve birlikte olma yönünde tacizde bulunduğu iddiasıyla şikayette bulunuldu. Eğitmen A.A. gazetecilere verdiği demeçte muhtarın kendisine böyle bir tacizde bulunmadığını, çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi. Muhtar N.D. ise jandarmaya ifade verdiğini doğrulayarak verilen ifadenin taciz iddiası ile ilgili değil, bir ses kaydından dolayı olduğunu

ifade etti. N.D. bazı internet sitelerinde yazıldığı gibi gözaltına alınmadığını, savcılığa bile çıkarılmadığını, jandarmaya ifade verdikten sonra serbest kaldığını ifade ederek köydeki hasımlarının iftirasına kurban gittiğini dile getirdi.

DHA - İHA

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber